top of page
church-of-play-gasselternijveen-hgc-buiten-hr.jpg
church-of-play-hgc-2.png

It's time for church, ondernemer!

Jij bent een ondernemer die met veel plezier en passie bezig is. Dat gaat best lekker. Maar af en toe wil je wel eens AAN in plaats van alleen IN je onderneming werken. Even je big-picture bril opzetten. Mooie, leuke, spannende plannen in werking stellen. Je netwerk aanboren voor toffe nieuwe opdrachten. Oh ja, en die marketing. We gaan je helpen aan wat goeie roeptoeter skills die bij jou passen. 

Herkenbaar?

Dan is het tijd voor de Church of Play! 

In november gaan wij met vier tot acht bedreven ondernemers een week lang aan de slag, in de voormalig kerk in het pittoreske Drentse Gasselternijveen (bevolking: 1.952).

 

Vijf dagen lang gaan we serieus spelen, nemen we risico's, proberen we nieuwe dingen uit, leren we van elkaar, delen we onze kennis en tillen we samen onze ondernemingen naar hemelse sferen.

Maar even voor de duidelijkheid: niks gemanifesteer, gedroom en ge-zenfluence.

Deze week is gericht op DOEN. Samen stappen zetten, lekker bezig zijn, en volop meedoen met speelse workshops, trainingen en kennissessies waar je écht wat aan hebt. 

En zoals het een echte kerk betaamt wordt er goed gezorgd voor je innerlijke mens. Heerlijk ontbijt, lunch en diner en 's avonds vlijt je je neer op een zacht bed in een prachtig gerenoveerde kamer. 

Welcome to Church of Play: de meest inclusieve, vrijdenkende en vooral speelse kerk voor jouw onderneming.

mooiste-bezienswaardigheden-in-drenthe_24214_xl (1).jpg

Dit is de Church of Play:

4x overnachten in de kerk van Gasselternijveen

Je deelt je kamer met een andere ondernemer. Overnachten in deze kerk is een feestje: prachtig ingerichte kamers en een heerlijk bed (ga er maar vanuit dat je slaapt als een engeltje op een wolkje). Liever alleen op een kamer? Dat kan!

Volledig verzorgd ontbijt, lunch én diner tijdens de hele week

Paul, AKA Player Two is een uitstekende gastheer en gaat er de hele week voor zorgen dat ons aan niets ontbreekt. Alles is inbegrepen, dus ook de drankjes!

Een week vol speelse workshops van Nancy, trainingen rondom ondernemerschap, gospel-sessies (but not like you know it) en praktische activiteiten. Dat alles in een relaxed programma met veel tijd en ruimte om van elkaar te leren en kennis uit te delen. 

Kortom, alles om jouw onderneming naar hemelse sferen te tillen. Wat gaat er allemaal gebeuren? Check hier het programma.

Je krijgt de hele week geestelijke bijstand voor je ICT.

Paul (AKA Player Two) is de hele week aanwezig als de IT monnik om al jouw ICT vraagstukken te helpen oplossen.

Wie zijn erbij? Tussen de vier en acht andere creatieve, speelse, gepassioneerde ondernemers om van te leren, mee te spelen en kennis en evraringen uit te wisselen. 

Je verzet heel wat werk tijdens de week én gaat naar huis met concrete vervolgstappen om jouw onderneming verder te helpen.

Investering:

€ 1500

ex. BTW

Liever alleen op een kamer? Dat kan! Voor €1850 ex. BTW heb je het rijk alleen.

Hier gaan we spelen:

We verblijven in het prachtige kerkje van Gasselternijveen. Mét privé binnenzwembad en sauna. Wat wil je nog meer? Hier lees je er van alles over.

Het programma:

DAG EEN

Vanaf 15.30 ben je van harte welkom in Gasselternijveen (Drenthe) en gaat the Church van start!

Thema van de dag: kennismaking en reflectie

Onder leiding van Nancy en door middel van speelse werkvormen maken we een beeld van jouw onderneming en van jou als ondernemer. Daarnaast staat natuurlijk het kennismaken met elkaar centraal. Er zit natuurlijk ook grote waarde in kruisbestuiving. 

En óók is er tijd om je tassen uit te pakken en dit geweldige pand beter te leren kennen. 's Avonds eten we samen een heerlijk diner verzorgd door onze gastheer. Drankjes zijn de hele week inbegrepen. Samen heffen we een (non-alcoholisch) glaasje op een speelse week!

DAG TWEE

Thema van de dag: contemplatie en netwerk

Gisteren kregen we een beter beeld van jou en je bedrijf. Nu is het tijd om in je bedrijf te duiken. Kijken wat jou succesvol maakt, en welke dingen misschien de kettingzaag gaan zien. En we spitten je netwerk door, want daar zit sowieso veel goud.

 

's Ochtends kun je heel veel spelvormen en workshops verwachten. 's Middags is het tijd om aan de slag te gaan en de lessen van die ochtend ook écht in te zetten.

En óók is er hulp als je even niet uitkomt, uit die DNS codes, foutmeldingen en haperende inbox op je laptop. De hele week kun je langs de EHBI: Eerste Hulp Bij ICT. Onze ICT monnik Paul zit voor je klaar en helpt je graag! 

DAG DRIE

Thema van de dag: gospel

Hoe staat het met jouw social selling, marketing, communicatie en sales? Vind je dat vies of zing je HALLELUJA?

Vandaag gaan we samen aan de slag met jouw website en marketing. 's Ochtends spelen we, delen we onze kennis, en wisselen we tips uit. We leren de fijne kneepjes van het LinkedIn vak van Nancy. En we kijken wat je nodig hebt voor een nieuwsbrief die inboxen in lichterlaaie zet.

's Middags heb je tijd om alvast aan de slag te gaan, zodat jij aan het einde van deze week naar huis gaat met een hele lading nieuwe content.

En óók is er heel veel ruimte in dit programma om er samen iets moois van te maken. Ben je bijvoorbeeld heel goed in jodelen en wil je dat anderen ook aanleren? Vind je het tof om met de hele groep een workshop uit jouw werkveld te doen? Ben je een fervent vogelaar en wil je ons graag de inheemse Drentse draaihals laten zien? Leuk! 

DAG VIER

Thema van de dag: futurospective en celebration

En nu dan? Hoe ga je verder vanaf hier? Vandaag gaan we de vervolgstappen bepalen en de successen van de week op een rijtje zetten en samen vieren! 

En óók sluiten we de dag af met een heus moorddiner, midden in hartje Drenthe.

DAG VIJF

Om 11.00 verlaten we de Church.

Thema van de dag: slotzang

We eten samen nog één keer een heerlijk ontbijt in de kerk van Gasselternijveen. En dan is het toch écht tijd om huiswaarts te keren. Vol met mooie plannen, actiepunten en frisse zin in het ondernemen. Amen!

Veel- en minder veelgestelde vragen:

 • Is it a business retreat, is it a workation, is it a training to manifest you untold riches?
  No! It's the Church of Play. En in deze kerk geloven we in DOEN & SPELEN. Niks gemanifesteer. Gewoon lekker werken aan je onderneming in het gezelschap van andere ondernemers. Samen spelen, risico's nemen en mooie nieuwe plannen maken. En best of all: die plannen dan ook echt uitvoeren met alle tools die jij aan het einde van deze week mee naar huis neemt. Amen!
 • Voor wie is de Church of Play?
  Voor startende en gevorderde ondernemers en zzpers die graag een week lang AAN in plaats van alleen maar IN hun onderneming willen werken. Maar ook: ondernemers die graag nieuwe dingen willen leren. Bereid zijn om vragen te stellen en te beantwoorden. Willen spelen en ontdekken. En die dat wel zien zitten, in een kerk in hartje Drenthe.
 • Voor wie is de Church of Play NIET?
  That's the thing. Iedereen is in onze kerk welkom! Maar verwacht je deze week te leren hoe je 10k per maand moet manifesteren en hoe je the Next Big Zenfleuncer wordt? Dan ben je bij ons helaas aan het verkeerde adres.
 • Hoe werk dat programma eigenlijk?
  Elke dag behandelen we een ander thema. ‘s Ochtends gaan we gezamenlijk aan de slag met workshops, kennissessies en heel veel spelen. ‘s Middags ga je zelf of in groepjes door om de kennis van die ochtend in de praktijk in te zetten. In het programma is er heel veel plek om te experimenteren, te delen en te leren van & met elkaar.
 • Leuk, jullie koken! Maar ik heb een allergie.
  Geen zorgen. Zodra jij je ticket hebt nemen we contact op voor een online kennismaking. Zo kunnen we de week zo goed mogelijk laten aansluiten op wat jij nodig hebt in je onderneming. En kunnen we meteen de andere praktische dingen even bespreken. Carpoolen, allergieën, of jouw kamergenoot wel of geen oordopjes mee moet nemen...
 • Ik heb een andere vraag!
  Leuk! Kunnen wij wel wat mee. Stuur een mailtje naar info@happygamechangers.com.
bottom of page